Screenbolaget -En av Sveriges ledande leverantörer av profilreklam.

Vi är en känd och heltäckande leverantör av profilreklam som funnits med sedan slutet av 1970-talet. Vi erbjuder t.e.x. roll-ups, displaysystem, skyltar, banderoller, profilkläder och presentreklam. Vi jobbar även med fordonsreklam, bildekor och butiksdekor. Vi dekorerar dagligen Taxi Kurirs alla bilar i Stockholm.

En av de största fördelarna med att köpa profilreklam från Screenbolaget är att vi har full kontroll på alla steg i produktionen eftersom vi gör det mesta själv. Sen har vi en bredd som få kan matcha. Att vi dessutom är snabba är en självklarhet.

Butiksdekoration

Vi har också jobbat i ett stort antal projekt med butiksdekor och butiksprofiliering. Bland annat för Filippa K-butiker och Björn Borg Concept Stores. Vi utför golvdekor, dekorerar inredningsdetaljer, gör fönsterdekor, skyltar samt fasadbanderoller. Nu gör vi även tapetvåder med högkvalitativt tryck. Vi gör kort sagt allt du behöver för din butik eller restaurang.

Storformat, Roll-ups, expo- och displaysystem

Profilreklam är en bred benämning, ett av de största områden inom profilering är displaysystem. Vi är återförsäljare av Maxibit, Expolinc mfl. Quick Screens och Media Screens (rollups) samt beachflaggor. Vi har även jobbat länge med Octanorms fina displaysystem.

Rollups är en av våra mest populära produkter. Det är en produkt som är ett naturligt blickfång och som är lätt att ta med sig på resande fot tack var det smidiga formatet och de praktiska väskorna. Rollups är en klassiker och en av de största produkterna. Vi har gjort våder till tiotusentals roll ups under åren. Du har garanterat sett en som vi har gjort.

Trycksaker, digitaltryck och dataskuren text

När det gäller tryckta produkter kan vi göra dekaler, visitkort, klistermärken och vanlig offset. Med mera får vi nog tillägga, för det är svårt att räkna upp allt vi gör. Vi har naturligtvis digitaltryck och vi har en egen dataskäravdelning med dataskuren text.

Vepor, banderoller och flaggor

Vi har en stor kapacitet när det gäller produktion av tryckta textilprodukter som vepor och flaggor. Vi har en ny maskin som kan printa på stora plastmaterial som banderoller. Med skarvningsteknik kan de i princip bli hur stora som helst.

Projekt, mässor och events

Vi är vana vid att hantera profilreklam för stora projekt och events. Vi har tex jobbat med Stockholms OS ansökan, Vattenfestivalen, World Police & Fire Games, Volvo Ocean Race Stockholm Stop Over samt varit underleverantör till Alpina VM i Åre 2007. Vår produktion har hög kapacitet. Vi tillverkar tusentals vepor, rollups och banderoller varje år och vi trycker T-shirts för stora events som t.ex. Midnattsloppet.

Bred printingkompetens

Vi jobbar med alla tryckmetoder; screentryck, transfertryck, digital printning, tampotryck mm. Vi gör stora bilder och vi kan trycka på det mesta. Nu kan vi trycka på material som är upp till 250 cm breda och vi kan även sublimera i denna bredd. Vår maskinpark är modern och vår personal är välutbildad, erfaren och kunnig.

Presentreklam och giveaways

Inom presentreklam och giveaways har vi det mesta du kan önska dig: pennor, jackor, kepsar, USB-minnen, termosar, väskor, paraplyer med mera med mera. Fråga våra duktiga projektledare så hittar vi det som är rätt för ert företag. Vi har det mesta inom profilreklam.

Profilkläder

Vi har profilkläder för alla typer av smaker och behov. Några av varumärkena är Harvest, Printer, Mac One, Hanes, Grizzly och Craft. Nu kan vi även erbjuda Cutter & Buck golfkläder. Vi har mer än 30 års erfarenhet av profilkläder!

Vi erbjuder även webbshoppar där vi står för allt från produktion, teknisk plattform till leverans.

Egen produktion i Stockholm

En av de största fördelarna med att köpa profilreklam från Screenbolaget är att vi har full kontroll på alla steg i produktionen eftersom vi gör det mesta själv. Sen har vi en bredd som få kan matcha. Att vi dessutom är snabba är en självklarhet. Lämnar du in ett tryckfärdigt original på onsdag förmiddag kan du hämta dina rollups på torsdag.

Vi finns i Stockholm, men vi levererar profilreklam över hela landet. Tillsammans med vårt dotterbolag Realtryck kan vi även erbjuda offsettryck och Action Marketing produkter.

Om du väljer att bli kund hos oss får du en komplett leverantör för alla dina behov inom profilreklam. Du vet dessutom att allt är producerat under schyssta förhållanden och med miljön i fokus.

Välkommen till Screenbolaget i Stockholm!