Screenbolaget är en av Sveriges ledande leverantörer av profilreklam och actionmarketingprodukter. Vi har 65 anställda och omsätter ca 110 miljoner kr. i koncernen. Företaget har produktion och säte i Stockholm.

Historia
Företaget etablerades i slutet av 70-talet. Dotterbolaget Realtryck AB togs över i slutet av år 2005. Detta tillförde offsettryck som ny produktionsenhet till koncernen samt mycket viktig kompetens inom trycksaksframställning. Utöver offsettryck har vi egen produktion av digital printning och datastyrd folieskärning. 2012 gick Realtryck och Dekaltryck ihop. I Augusti 2013 tog Screenbolaget över Maxibit Worldwide och stärkte sin position inom displaysystem.

Affärsidé
Screenbolagets affärsidé är att erbjuda mindre som större företag ett komplett urval av profileringsprodukter som en naturlig del till övrig marknadsföring. Leveranssäkerhet och ett komplett produktutbud är kundbehov Screenbolaget skall garantera.

Vision
Vår vision är att vara den starkaste leverantören av profilreklam i Sverige. Detta skall vi vara genom fortsatt satsning på:
» Långsiktiga affärsrelationer
» Utbildning
» Ny teknik
» Produktutveckling

Dessa ledord och ett proaktivt tankesätt är nyckeln till en fortsatt positiv framtid för Screenbolaget, kunder och framtida samarbetspartners.

Snabba fakta
» Tilldelat högsta kreditvärdighet (AAA & UC Guldsigill)
» ISO-certifierat ledningssystem för kvalitet och miljö
» Medlemmar i FESPA (Screentryckarföreningen)
» Anslutet till REPA registret
» Anslutna till SBPR (Svensk Branschförening för Profil och Reklamartiklar)

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.