Kvalitetssäkring, CSR och kompetensarbete = trygghet

Vi vet alla att det fundament som ska läggas för en långsiktig affärsrelation, innehåller och bygger på trygghet och förtroende. Du ska veta att du får ett rättvist och marknadsmässigt pris, att produktionsprocesser håller högsta tänkbara kvalitet, att material vi använder följer miljöstandard och att vi levererar när vi ska. Att allt går schysst till helt enkelt. Nu vill vi förmedla lite trygghet till dig:

Medlem i Svensk Branschförening Profil & Reklamartiklar (SBPR)
Medlemsskapet i SBPR garanterar dig en erkänd kompetens från oss. Föreningen ställer ekonomiska, etiska och generella kompetenskrav av oss medlemmar. Bara de bästa och ekonomiskt stabila företagen får ett medlemskap i SBPR.

Långsiktighet och rekommendationer
Vi har aldrig jobbat med uppsökande försäljning i någon större utsträckning. Istället bygger vår framgång på kunders rekommendationer och våra nätverk. Vi har flera kunder sedan mer än 35 år tillbaka och tusentals andra kunder, varav merparten återkommer. Det gör de för att de vet att vi alltid gör vårt yttersta och jobbar på tills de är helt nöjda.

Stockholm Event Network
Screenbolaget är rekommenderad leverantör uppfyller de kravkriterier som Stockholm Stad ställer genom Event Stockholm. Event Stockholm är en del av Stockholm stad.

Priser
Anledningen till att vi inte har några priser på vår hemsida är att vi inte är ett e-handelsföretag. Våra produkter är ofta komplexa och vi vill ha en dialog med våra kunder där vi börjar från grunden och pratar om era behov. Kanske det visar sig att det finns en bättre lösning för just er. Vi kommer inte alltid att vara billigast på marknaden, utan vi tror på långsiktighet och det uppnår man inte genom att dumpa priser och ge sig in i “priskrig”. Men vi har en prislista som vi följer och vi håller den prisnivå som krävs för att kunna bibehålla högre kvalitet och med hänsyn till miljön. Du kan hursomhelst vara förvissad om att vi inte kommer att ta överpriser, och gör man större affärer så tar vi en diskussion.

ISO certifierade
Vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (Miljö). Detta är en naturlig fortsättning på vårt arbete som syftar till att göra Screenbolaget till ett tryggt och självklart val.

Korta fakta:
Screenbolaget är tilldelad högsta kreditvärdighet AAA
Högsta kreditrating av UC
Etablerades i nuvarande form 1982.
Screenbolaget är även anslutna till:

» Grafiska Fackförbundet
» FESPA (Screentryckareföreningen)

sigill_guld_84x84_tr3

3M Certifikat