Skyltar

Skyltar

Vi tillverkar alla typer av skyltar för alla tänkbara ändamål. Plexi, plåt, plast, figurskurna logotyper etc. Vi jobbar med alla varianter utom neonskyltar. Vi skräddarsyr efter dina behov och vi har hög kapacitet. Med en skylt från Screenbolaget får du en kvalitetsprodukt som håller i många år. Vi på Screenbolaget tillverkar inget som du inte är nöjd med, vi ser alltid till att din skylt ser ut som du tänkt dig.

Beskrivning

Mer om skyltar

Screenbolaget har lång erfarenhet av att tillverka skyltar för alla tänkbara ändamål. Entréskyltar i glas, vädertåliga i plåt eller mindre skyltar för konferensrum. Förbudsskyltar och skyltar för tillfälliga event.

Vi har egen tillverkning och kan producera för snabb leverans. Användningsområdet för skyltar är stort: vid affärer, i fastigheter, offentliga miljöer, på events, köpcentrum etc. Dessa kan monteras med hjälp av olika tekniker och skräddarsys för att få fram ditt budskap så tydligt som möjligt.

Egen produktion

Produktionsteknik och material anpassas efter dina förutsättningar. Dina skyltar kan exempelvis göras i plåt, plexi, plast eller något annat material. Genom att vi har kontroll på hela produktionskedjan är vi snabba och flexibla. Om något skulle bli fel så trycker vi om direkt, något som kan bli problematiskt om man jobbar med underleverantörer. Vi kan även hjälpa dig med design.

Kontakta oss för en diskussion om just dina behov. Vi kan göra alla typer av skyltar för alla användningsområden och de tillverkas av material i hög kvalitet som ger lång livslängd.

Oavsett i vilket material som den produceras i eller hur den produceras så är det slutresultatet som räknas. Det är främst nedanstående faktorer som styr det:

» användningsområde
» användningstid
» kvalitetsintryck

Rätt typ av skylt för ditt syfte

När du beställer, fundera kring vad den ska användas till, vilken miljö den kommer att sitta i och vilken stil och vilket intryck den ska förmedla. Kom ihåg att en skylt är en budskapsbärare som säger en del om er organisation eller företag. Är ditt företag exklusivt så ska du naturligtvis ha en skylt som ger ett exklusivt intryck. Ska den bara sitta uppe på ett event under några dagar kan materialet vara enklare.

Kontakta oss idag för en diskussion så ska vi göra allt för överträffa dina förväntningar!

 

skyltar-stockholm.nu