Presentreklam/Giveaways

Presentreklam

I vår produktdatabas med presentreklam och giveaways hittar du det mesta du kan tänka dig och lite till. Men om du ändå inte hittar just det där du är ute efter är det bara att kontakta någon av våra duktiga säljare så hjälper dom dig. Kom ihåg att det du ser här bara är “toppen på isberget”, vi lovar att ni hittar allt inom presentreklam och giveaways.

Produktbeskrivning

 

 Kontor, Business & Teknik
"Kontor, Business & Teknik"
 Väskor, Mappar & Researtiklar
"Väskor, Mappar & Researtiklar"
 Armbandsur
Armbandsur
 Fritid & Golf
Fritid & Golf
 Hälsa & Välmående
Hälsa & Välmående
 Kepsar
Kepsar
 Klockor
Klockor
 Kök & Hem
Kök & Hem
 Ljud & Bild
Ljud & Bild
 Nyckelringar
Nyckelringar
 Paraply
Paraply
 Pennor & Block
Pennor & Block
 Premiums
Premiums
 Spel
Spel
 Textil
Textil
 Verktyg & lampor
Verktyg & Lampor

 

Vad är presentreklam & giveaways?

Giveways är ett brett begrepp. Ett sätt att skilja mellan presentreklam och giveaways är att presentreklam ofta är lite dyrare. Klassiska giveaways är pennor, USB-minnen, isskrapor, kepsar, nyckelringar etc. Presentreklam är ofta väskor, elektronik, muggar etc. Man pratar även om gåvor som t.ex. glasprodukter, knivar, skärbrädor, skålar, vaser m.m.

Populära moderna giveaways är powerbanks (portabla mobilladdare) och USB-minnen.

Att ge giveaways, eller gåvor,  bygger på något som är rotat sedan länge i den mänskliga naturen. Vi har ett behov att visa uppskattning genom att ge något. Det behöver inte alltid vara något dyrt, för det är själva gesten som är det betydelsefulla. Alla blir glada av en liten present. Är det dessutom något användbart så uppskattas det desto mer.

Välj giveaway efter målgruppen. Ju mer du känner din målgrupp desto lättare blir det att hitta en produkt som de uppskattar. Har du en väldigt bred målgrupp, eller svårt att precisera målgruppens intressen så funkar alltid klassiska produkter som t.ex. paraplyer, pennor, godis och isskrapor.  Vi hjälper dig att hitta rätt. Genom vår långa erfarenhet vet vi ofta vad som brukar uppskattas för olika typer av företag. Kontakta oss för en diskussion!

 

Sökbegrepp: Presentreklam, present reklam, giveaways, give aways, pennor, vip-band, isskrapa, isskrapor, is skrapor