Utomhusprodukter

Vepor

Inom- och utomhusvepor.
Vepor används i många olika sammanhang och är ofta en viktig del i en marknadsföringskampanj. Vepan är en produkt som starkt etablerat sig som en av våra specialiteter i produktionen. Använd fasaden för dina reklambudskap med fasadbilder. Vi har egen tillverkning i Stockholm och kan snabbt leverera stora upplagor.

Vepor för dekor.
Dölj en tråkig vägg med en vepa som fästs snabbt och enkelt med kardborre. Tygväggar är något som är mer praktiskt och smartare än tapeter och färg i många fall.

 

Kontakta oss idag för en diskussion!

Beskrivning

Fakta om vepor

Vi trycker veporna själva i vår moderna produktionsanläggning. Genom att vi har kontroll på hela produktionskedjan är vi snabba och flexibla. Om något skulle bli fel så trycker vi om direkt, något som kan bli problematiskt om man jobbar med underleverantörer.

Tygvepor kan tillverkas i en mängd olika varianter. De kan tillverkas av en mängd olika typer av tyg som är anpassade efter just den miljön där du tänkt använda dem.

Fasadvepor som fasadreklam

Fasadvepor eller fasadbilder är ett media som ger en stor impact på t.ex. byggnadsställningar och husväggar. Genom att svetsa ihop flera tygvåder kan man täcka in en hel stor fastighet om man vill.

Hängande vepor

Du har säkert sett dem på lyktstolpar på infartsvägarna i storstäder. Även i stora kontorshus kan vepor användas som inredning och som ett verktyg för att få ned ljudnivån i inomhusmiljöer. Tråkiga väggar kan få nytt liv.

Du kanske även ska titta på banderoller.

Kontakta oss idag för en diskussion!