Mässväggar

Maxibit Stage Modular

Stora skräddarsydda mässväggar

Stage Modular är den perfekta lösningen för att bygga stora anpassade marknadsföringsytor som t.e.x. mässväggar, eller backdrop. Stage Modular består av ett urval moduler delar som gör att du snabbt kan sätta ihop en Stage-monter i valfritt antal former, storlekar och kurvor. Stage Modular kan skräddarsys i höjd, bredd och olika krökningar och kan även användas för olika hängande lösningar eller för att bygga valv m.m. Stage Modular är perfekt för:

  • När du behöver en kundanpassad lösning utöver det vanliga
  • Oregelbundna ytor
  • Stora golvytor, så som scener, kongresshallar, gallerior m.m.
  • Mässor och arbetsmarknadsdagar -mässvä

Beskrivning

Vad är Stage Modular?

Stage Modular är ett patenterat tygsystem som är utvecklat för enklast tänkbara tygproduktion och bästa möjliga resultat. Det är en mässvägg som består av ett antal horisontella moduler om 110 cm i olika former; rak, kurvad 15 grader, kurvad 30 grader, kurvad 45 grader och kurvad 90 grader. Det finns även en 90 grader ”small” för skarpare hörn. Alla horisontella moduler kopplas ihop magnetiskt och är vändbara 180 grader så att två kurvade moduler antingen kan kopplas ihop till en svängd form eller S-formad form. Alla dessa moduler kan kombineras som man önskar. De vertikala modulerna är också 110 cm som standard och skruvas ihop med en metallgänga för maximal stabilitet. Systemet kan väljas med olika typer av fötter beroende av behov.

Var kan Stage användas?

Stage Modular är perfekt när du vill ha en kundanpassad, portabel fondvägg av större format. Eftersom den är så kompakt och enkel att ta med samtidigt som den är lätt att sätta upp kan den med fördel användas som fondvägg för media- scen- och pressevents. Du kan också använda den på publika platser när du behöver skapa större fondväggar för att synas och stå ut från mängden.

Fördelar med Stage mässvägg?

Stage Modular är ett smart tygsystem som låter dig använda samma grafik oavsett hur du bestämmer dig för att forma de olika modulerna så länge längden på modulerna och längden på tyget är detsamma. Du kan alltså ha ett tyg för exempelvis 7 meter och sen forma det som du vill; rakt, kurvat, S-format, hängande osv. Det är också ett väldigt kompakt system i förhållande till det imponerande resultat det faktiskt ger. Du kan också välja att använda bara en del av dina moduler för dina mindre event eller tvärt om, kombinera dina mindre Stage-montrar för att skapa en jättemonter. Det gör även Stage kostnadseffektivt.

Läs mer om Stage Modular på Maxibits hemsida

Läs även om Stage Impact.