Mässväggar

Maxibit Scene UltraLight

Världens mest kompakta bildvägg

Scene Ultra Light är förmodligen världens första och enda mässvägg, eller fondvägg, på 3 x 2,25 m som ryms i en handväska. Den är lika enkel att använda som den är lätt att ta med. Och skulle den konkava formen inte passa ditt event så kan du snabbt och enkelt ändra den till konvex. Eller varför inte S-formad. Forma den som du vill – utan att byta bilden! Scene UltraLight andvänder den senaste tygtekniken som gör att bilden kan sträckas ut med perfekt resultat. Den unika hårdväskan klarar hårda tag och kan tas med på flyget. Finns även som rak. Och dubbelsidig.

Beskrivning

Vad är det för bildvägg?

Scene UltraLight är ett system för att skapa imponerande bildväggar i ett standardformat; 3 x 2,25 m. Formen på bildväggen bestämmer du. Systemet kan nämligen ändra form efter dina behov. Och en bildvägg kan kopplas ihop med varandra och skapa formationer utan slut. Det är ett lätt system som kan sättas upp var som helst på några minuter. Hela systemet inklusive bild packas i den medföljande hårdväskan som är så kompakt att den kan tas bussen eller flyget. Eller packas ner tillsammans med dina andra eventsystem – varför inte packa två Scene UltraLight tillsammans med LaunchPack så har du en disk och 6 m fondvägg i en och samma väska! Scene UltraLight finns i tre grundformationer; Straight, Curved & Bit’a’Both.

Var kan den användas?

Scene UltraLight är perfekt för gallerior, stormarknader, foajéer, flygplatser osv. Kort sagt alla publika platser.  Eller varför inte på presskonferenser och mediaevent eller som bildvägg på minimässor så som arbetsmarknadsdagar. Den är lätt och flexibel och gör alla mindre event framgångsrika. Behöver du en disk så är Scene UltraLight designad att användas och transporteras ihop med LaunchPack.

Fördelar

Scene UltraLight bildvägg levereras i tre variationer; kurvad, rak och en kombination av kurvat och rakt (Bit’a’Both). Oavsett vilken variation eller formation du väljer är bilden alltid likadan. Du kan alltså använda en rak bild till ett kurvat system eller en konkav bild och forma om den till en S-formation utan att behöva printa en ny bild. Tack vare teleskopstolparna kan du även göra lägre bilder för att skapa sarger. Och tack vare de kraftfulla ändmagneterna kan du koppla ihop flera system så långt du vill. På så sätt kan man till exempel skapa en 9 metersdesign som är anpassad ett större event som sen delas upp i tre 3-metersfondväggarna som kan användas separat för alla mindre event. Väskan den packas i är mycket tålig så du kan skicka den med Posten eller UPS men ändå så kompakt att du kan ta med den på bussen eller flyget. Och eftersom bilden är gjord av skrynkelfritt tyg så behöver du inte vara orolig över att bilden ska repas eller delaminera – slutresultatet blir alltid perfekt! Scene UltraLight är helt enkelt ett riktigt smart system för alla lätta mobila event.

Produktblad

Mallar, instruktioner etc.

Läs även om Scene Modular

Läs mer på maxibit.se