Mässväggar

Maxibit Scene Modular

För unika fondväggar.

Scene Modular är ett urval av Scenedelar som tillsammans gör att du kan skräddarsy din Maxibit Scene fondvägg. I sortimentet ingår en variation av vertikala och horisontella profiler, hållare, hängare och olika fötter.

  • Perfekt för alla små publika event, intervjuväggar och arbetsmarknadsdagar
  • Häng från taket
  • Skapa fondväggar, mässväggar, sarger eller bannerstands
  • Anpassa efter dina unika behov

Beskrivning

Vad är det för typ av fondvägg?

Scene Modular är urval av produkter för att skapa raka anpassade fondväggar, mässväggar, sarger och bannerstands, hängande såväl som fristående. Formen bestämmer du. De olika delarna består av fot-kit i olika utföranden (Tripod eller Oval), ihopsättbara rör i olika längder (50 cm, 75, cm, 100 cm eller anpassade mått), hängare, hållare, väggfästen, olika väskor och belysning. Kombinera delarna för att skapa de mått du behöver.

 

Var kan det användas?

Scene Modular är perfekt för marknadsavdelningar, säljdivisioner och HR-folk som deltar i en rad olika event där olika behov ska lösas och olika storlekar används eftersom det kan omformas och anpassas från event till event. Gör ett antal bannerstands för kampanjen ena gången och en stor backdrop på nästa event eller som en mässvägg. Vägghängarna gör det möjligt att sätta upp mer permanenta displayytor för utbytbara kampanjer. Detta är perfekt för exempelvis butikskedjor som vill kunna ha långa utbytbara bilder på väggarna.

Fördelar:

Scene Modular är flexibelt. Den tillåter att du ändrar längd och höjd efter dina behov för stunden. Rören skruvas ihop i längder från 50 cm och de längre rören kan förstås skruvas ihop till långa sarger användas för stora hängande fondväggar. Varje event är unikt, precis som Scene Modular.

Läs mer om Scene Modular och andra displayprodukter på maxibit.se

Läs även om Scene UltraLight