Rollups

Maxibit Zap D1 rollup

Zap rollups – Innovation – Kvalitet – Design

Zap D1 har en design som förstärker ditt budskap maximalt, en helt unik kvalitet på själva systemen. Zap rollup finns i tre utföranden. D1 är den mest kompakta vilket gör den lätt och bekväm att bära. Självklart har stolpen en teleskopdel som gör rolluppen lätt att ställa  upp.

 

Zap är perfekt för:

  • Distribuera i stora mängder inom säljorganisationer
  • Mindre konsumentevent och publika ytor
  • Som kampanjbärare vid mässor och större event
  • Arbetsmarknadsdagar, informationsdiskar etc.

 

Kategorier: , Taggar: , ,

Beskrivning

Vad är Zap D1?
Zap är rollup-displayer utöver det vanliga. Maxibits unika rollups fokuserar på design och kvalitet så att ditt varumärke ramas in och presenteras optimalt. Zap D1 är Maxibits lättaste och mest kompakta rollup. D1 varianten finns i bredden 85 cm.

Maxibits Zap rollupsortiment kommer i tre varianter Zap D1, Zap D2 och Zap D3. D2 & D3 finns i två olika bredder, 85 och 120 cm dessa finns även i svart och D3 finns även i en tredje bredd 100 cm då i silver. Zap använder Maxibits patenterade Gripper-profiler för enkelt grafikbyte. Alla Zap-varianter kommer komplett med bärväska.

Var kan de användas?
Maxibit Zap rollups är den perfekta budskapsbäraren för varje kampanj. De är bra komplement till små offentliga event på köpcentrum och knutpunkter som flygplatser och tågstationer. De är tillförlitliga system för säljare att alltid ha med. De är bra för presskonferenser och mediaevent och det perfekta valet för marknadsföring i foajéer och konferenslokaler.

Fördelar med Zap D1
Maxibit Zap är snygga, smarta och håller högsta kvalitet. Det är troligen den mest kompakta på marknaden för vanlig rollupgrafik oavsett material och den minimalistiska svenska designen får ditt budskap att synas i rätt sammanhang. Maxibits Zap är också 100% återvinningsbar och dess anodiserade ytor är som gjorda för att återvinnas.

  • Justerbar teleskopstolpe
  • Klämlist upptill men patenterad 3-ledad superstark design
  • Svensk design
Egen bildproduktion och snabba leveranser!

Vi trycker bildvåderna själva i vår moderna maskinpark och kan leverera kompletta rollups mycket snabbt.

Läs mer om Zap Rollups på Maxibits hemsida.

Vi har även rollups från andra leverantörer som t.ex. Spennare och Expolinc.

 

 

 

Mer om Rollups

En Rollup, eller rulldisplay, är helt enkelt en bild med kassett som är särskilt lämpad för transporter mellan event då den är smidig och bilden skyddas effektivt av kassetten. En rollup är också väldigt enkel och snabb att sätta upp. Det du bör fundera kring vid valet av en rollup är hur den ska användas och hur ofta den ska användas. Ska den stå en längre tid i en reception eller transporteras mycket lönar det sig att investera i en lite dyrare rollup. Som för det mesta gäller även “du får vad du betalar för” när det gäller rollups. Många företag lockar med väldigt billiga rollups, men kvaliteten på dessa produkter räcker oftast inte till i längden om de ska användas flitigt.

Användningsområden för en rollup kan vara:

Mässor, reception, butiksevents, föredrag eller som point of sale i butiker och stormarknader. Det går också att kombinera flera rollups för att få en större bildyta.

Det finns även rollups som är utformade för att stå emot sol, regn och vind utomhus.