Rollups

Zap rollups

New Zap rollup – Innovation – Kvalitet – Design

Med Zap D1, D2 och D3 har en design som förstärker ditt budskap maximalt, en helt unik kvalitet på själva system och en extremt enkel och smart funktion för byte av grafik. Zap rollup finns i tre utföranden. D1 är den mest kompakta, medan D2 och D3 är premiumvarianterna med än snyggare och smartare detaljer. D3 har t.ex. en snygg list istället för en utskjutande fot. När det är dags för din nästa kampanj, låter den unika designen dig byta bild på plats på mindre än en minut utan att varken öppna eller skruva isär systemet. Zap är perfekt för:

  •         Distribuera i stora mängder inom säljorganisationer
  •         Mindre konsumentevent och publika ytor
  •         Som kampanjbärare vid mässor och större event
  •         Arbetsmarknadsdagar, informationsdiskar etc.

Läs mer på Maxibits hemsida

Sökbegrepp: Rulldisplay, rulldisplayer, rollup, roll up, roll-up, roll-ups

Kategorier: , Taggar: , ,

Produktbeskrivning

Vad är Zap D1, D2 & Zap D3?

Zap är rollup-displayer utöver det vanliga. Maxibits unika rolluper fokuserar på design och kvalitet så att ditt varumärke ramas in och presenteras optimalt. Maxibits Zap rollup kommer i tre varianter Zap D1, Zap D2 och Zap D3. D2 & D3 finns i två olika bredder, 85 och 120 cm och D3 finns även i en tredje bredd 100 cm. Zap använder Maxibits Gripper-profiler för enkelt grafikbyte. Alla Zap-varianter kommer komplett med bärväska.

Var kan de användas?
Maxibit Zap rollup är den perfekta budskapsbäraren för varje kampanj. De är bra komplement till små offentliga event på köpcentrum och knutpunkter som flygplatser och tågstationer. De är tillförlitliga system för säljare att alltid ha med. De är bra för presskonferenser och mediaevent och det perfekta valet för marknadsföring i foajéer och konferenslokaler.

Fördelar

Maxibit Zap är snygga, smarta och håller högsta kvalitet. Det är kanske den mest eleganta på marknaden och dess svepande kurvor och minimalistiska svenska design får ditt budskap att synas i rätt sammanhang. Maxibits Zap är också 100% återvinningsbar och dess anodiserad ytor är som gjorda för att återvinnas.

  • Justerbar teleskopstolpe
  • Klämlist upptill men patenterad 3-ledad superstark design
  • Inbyggda magnetgavlar
  • Unikt enkelt bildbyte utan att något behöver varken öppnas eller skruvas isär
  • Kassetten kan enkelt efterspännas
  • Svensk design

 

Mer om Rollups

Rollup eller rulldisplay är helt enkelt en bild med kassett som är särskilt lämpade för transporter mellan event då den är smidig och bilden skyddas effektivt av kassetten. En rollup är också väldigt enkel och snabb att sätta upp. Det du bör fundera kring vid valet av en rollup är hur den ska användas och hur ofta den ska användas. Ska den stå en längre tid i en receptione eller transporteras mycket lönar det sig att investera i en lite dyrare rollup. Som för det mesta gäller även “du får vad du betalar för” när det gäller rollups. Många företag lockar med väldigt billiga rollups, men kvaliteten på dessa produkter räcker oftast inte till om de ska användas flitigt.