Maxibit

Maxibit Solo bannerstand

Lätt och mobil bannerstand

När det kommer till bannerstand erbjuder Solo de ultimata lösningarna. De är lätta och flexibla, kan kopplas ihop med varandra och är den fulländade bäraren för ditt kampanjbudskap. Solo är också utmärkt när du behöver distribuera kampanjer till ett större antal säljare eller enheter eftersom tygbilden är enkel att byta ut och billig att distribuera. Perfekt när du behöver små och mobila displayer. Solo är perfekt för:

    • Stora säljteam som behöver lätta bannerstands i större mängder
    • Små konsumentevent eller publika kampanjer
    • Som budskapsbärare för dina kampanjer på mässor
    • Dubbel- eller enkelsidiga informationsskyltar vid olika möten

Beskrivning

Vad är Solo?

Maxibit Solo är en bannerstand och är det perfekta valet för att visa dina kampanjbudskap. Solo 3 kan användas dubbelsidigt och har en tripod-fot. Solo finns i två storlekar, 61 cm och 85 cm bred. Solo levereras i en praktisk väska för enkel transport.

Var kan den användas?

Solo är perfekt för storskaliga säljkampanjer, och kommer är den perfekta skärmen för säljarna ute i fält. Solo är ett utmärkt val även för informationsskyltar vid flygplatser, köpcentra och i hotellfoajéer. Solo är lämplig för att visa kampanjbudskap vid alla event, från små offentliga möten till den stora mässan. Solo är också användbar vid presskonferenser och mediaevent för att stärka ditt budskap.
Fördelar

Solos största fördel är dess lätta vikt och användarvänlighet. Solo är ett snabbt och enkelt system som är perfekt för säljare som är ute på vägen och har ont om tid men ändå vill göra en kraftfull presentation. Solo är lätt att sätta upp på några minuter. Den är tillverkad av 100% återvinningsbart material.

 

Fördjupad produktinformation