Reklamflaggor

Maxibit Beachflaggor

BeachFlag: flaggor för event i alla väder

Maxibit’s beachflaggor är den idealiska budskapsbäraren för utomhusevent. Beachflaggorna är enkla att sätta upp och fungerar utmärkt på olika underlag tack vare en rad olika fötter för snö, sand, gräs och hårda underlag. BeachFlag finns i tre olika storlekar, så att det alltid går att anpassa en design som passar ditt budskap och event.

    • Event både utomhus och inomhus
    • Mässor och arbetsmarknadsdagar
    • Sportevenemang
    • Gallerior och flygplatser

Beskrivning

Vad är det här?

Maxibit BeachFlag är den idealiska budskapsbäraren för utomhusevent. Beachflaggan är enkel att sätta upp och fungerar utmärkt på olika underlag tack vare en rad olika fötter för olika underlag. De rundade hörnen försäkrar att din flagga alltid är ordentligt sträckt och att stolpen står rakt, även under blåsiga förhållanden. Beachflaggan finns i fem olika höjder lite beroende på önskad form, 2,5 m, 3,35, 3,4 m, 4,4 och 4,7 m. Alla Beachflaggor levereras komplett med en väska och vikten börjar på 1,8 kg.

Var kan beachflaggor användas?

Maxibits flaggor är perfekta för alla utomhusevent men kan också med fördel användas inomhus. Beachflaggor är idealiska för alla sportevenemang, köpcentrum, flygplatser och mässor – överallt där takhöjden tillåter. Det spelar ingen roll om underlaget är sand, snö gräs eller asfalt – de är alltid enkla att sätt upp.

Fördelar

Maxibits flaggor håller högsta kvalitet och genomtänkt, smart design. De har låg vikt och är ändå starka och hållbara. De kan användas oavsett väder då de är motståndskraftiga för både sol och vatten. De är enkla att transportera och sätta upp oavsett miljö.

Fakta

Maxibit BeachFlag finns i 5 olika storlekar
STANDARD
65 cm bred och 2,5 m hög – 0,7 kg exkl. fot
75 cm bred och 3,4 m hög – 0,8 kg exkl. fot
85 cm bred och 4,7 m hög – 1,1 kg exkl. fot
DROPPE
75 cm bred and 3,35 m hög – 0,8 kg exkl. fot
85 cm bred and 4,4 m hög – 1,1 kg exkl. fot

VIKT PÅ FÖTTER
Spike (gräs, snö, sand) – 1,1 kg
X-fot – 3,1 kg

 

Mer om beachflaggor

Utomhusflaggor är en perfekt för alla typer av utomhusevent. En beachflagga är en naturlig blickpunkt och sticker ut. Ditt budskap höjer sig bokstavligen över mängden. Maxibits produkter kännetecknas av att de är av hög kvalitet och är lätta att montera och transportera. Naturligtvis kan du även använda en beachflagga inomhus, som t.ex. köpcentrum och i lokaler med hög takhöjd.

Vi printar tygvåderna till alla beachflaggor i vår moderna maskinpark med hög kapacitet och vi kan leverera över hela världen. Genom att vi själva har produktutveckling och produktion av printad textil har vi verkligen koll på hela kedjan, från ax till limpa. Flaggorna printas med hög printkvalitet och de är hållbara och står emot starkt solljus.

Välj en beachflagga från Maxibit så vet du att ditt varumärke är i goda händer.

Läs mer om beachflaggor på maxibit.se

Läs gärna detta case om beachflaggor

beachflaggor-stockholm.com

Utökade sökbegrepp: eventflagga, beachflagga, beach flagga