Pop-up

Maxibit Network popup

Mångsidig popup helt i lättmetall

Network är unik i det att den är gjord helt i lättmetall. Det är modulärt och flexibelt och kan anpassas för att passa dina behov. Network är perfekt för:

  • Företagsevent
  • Presskonferenser och sportevent
  • Montrar och gallerior
  • Mässor och arbetsmarknadsdagar

Produktbeskrivning

Vad är Network?

Network är ett pop-up väggsystem som är anpassningsbart och kan designas, som lego, i kvadratiska sektioner. Panelerna är laminerade för en professionell finish. Network kan beställas både raka och svängda eller i en form som är en kombination av de två. Network kan designas i valfria bredder och upp till 4 sektioner i höjd.

Var kan den användas?

Network är en bra lösning för allt från mindre offentliga evenemang till större mässor. Network fungerar bra som en bakvägg eller rumsavdelare med tryck på båda sidorna. Network kan också användas vid idrottsevenemang för sponsringsväggar. Network kan användas med Maxibits hyllsystem NW Frost. Networks transportväska förvandlas till ett podium vilket gör det till en komplett monter för mindre evenemang.

Fördelar

Network är ett lätt system som är extremt kompakt. Systemet är gjort i lättmetall vilket gör den till en av de mest kompakta popup-systemen på marknaden. Det är ett anpassningsbart och du kan använda den både svängd och rak eller designa den i olika höjder och bredder för att skapa unika former. Liksom alla Maxibits produkter är Network lätt att återvinna eftersom den är gjord av anodiserad aluminium.

Läs mer om Maxibit Network på Maxibits hemsida