Mässdiskar

Maxibit CounterCase

CounterCase från Maxibit är en fristående disk integrerad i en rejäl väska med hjul. Hyllor, grafik och disktopp transporterar du i väskan tillsammans med valfri Maxibit display. Till exempel Max pop-up, Network pop-up, Scene UltraLight, etc. Den finns i två olika storlekar: CounterCase och CounterCase XL. CounterCase är perfekt för:

  • Små konsumentevenemang på offentliga platser
  • Produktpresentationer
  • Informationsdiskar och incheckningsdiskar
  • Monterbord på mässor

Monterbord är en klassisk och populär displayprodukt, framförallt för att det är en väska som man har nytta av och som inte bara står och tar plats.

Beskrivning

Vad är Maxibit CounterCase monterbord?
CounterCase är en disk som blir sin egen väska. Det är en smart lösning som kommer i två olika storlekar för att passa dina behov.

Här använder du den
CounterCase passar som grund för din nästa monter. Den är perfekt för små offentliga tillställningar i köpcentrum, flygplatser eller foajéer. Eller på arbetsmarknadsdagar och i små mässmontrar. CounterCase är också bra som podium för presskonferenser och offentliga presentationer på en scen.

Fördelar
CounterCase är en perfekt byggsten för ditt evenemang. Största tillgången är dess flexibilitet och snabba installation, på bara ett par minuter har du ett brett monterbord med hyllor för att lagra broschyrer, produkter etc.

Fakta
GRAFIK
CounterCase: 175 x 85 cm
CounterCase XL: 327 x 85 cm
STORLEK
Öppen (Djup/Bredd/Höjd)
CounterCase: 65x125x96,5 cm
CounterCase XL: 90x220x96,5 cm
Stängd väska: 41x64x95,5 cm
VIKT
Case 10 kg, Top 5,5 kg

Andra alternativ är vår storsäljare LaunchPack 2.0 Den minsta disken vi har från Maxibit är All-in-One Case.

Läs mer på maxibit.se

Sökbegrepp: Podiebox, eventbox, disk, demodisk, podium, mässdisk, demo-disk, ståbord, eventdisk, monterbord