Mässdiskar

Maxibit All in One Case

All-in-One

All-in-One Case är en tålig transportlåda som lätt kan förvandlas till en disk med trälock och grafisk display på utsidan. Använd All-In-One-Case för små utrymmen eller en dubbel All-in-One för större yta vid behov.

  • Grafisk display för att visa din logotyp.
  • Trälaminerat svart lock.
  • Inbyggda hjul och bärhandtag för enkel hantering.
  • Perfekt för mässor och arbetsmarknadsdagar.

 

Kategorier: , Taggar: ,

Beskrivning

Vad är det här för mässdisk?
All-in-One Case är en hållbar och rymlig transportlåda som du förvandlas till en mässdisk under en minut. Du kan modifiera den med en svart trätopp och grafik på utsidan. Använd en All-in-One disk för de små ytorna eller kombinera med en dubbel All-in-One disk för större utrymmen. De finns som färdiga Pop-up-paket, men kan också användas för transport av andra portabla displaysystem. Den dubbla toppen får plats i väskan under transport.

Flera användningsområden
All-in-One disken är en bärbar demo-och mässdisk utformad för enkel transport. Använd den för kampanjer i köpcenter, smaktester, seminarier butikskampanjer och produktlanseringar. Använd den som transportbox till och från ditt evenemang. Den kan transportera bannerstand, broschyrhållare, belysning, sladdar och mycket mer samtidigt som den sedan fungerar som ett podium, disktopp eller laptop-station på eventet.

Fördelarna
Den är lätt att montera eftersom den omvandlas till en disk på bara en minut och transport fördelar eftersom den har en hållbar konstruktion med få lösa delar och inbyggda hjul och handtag. All-in-One mässdisk ger dig också ett stort område för budskapsexponering. Svart trätopp med exklusiva kromade gångjärn. Den är utformad för att fungera som transportlåda för dina andra displayer och tillbehör.

Fakta
GRAFIK
1630×850 mm.
MATERIAL
100% återvinningsbar plast
STORLEK PÅ EN MÄSSDISK
100x74x49 cm
STORLEK PÅ DUBBELDISK
100x156x56 cm
STORLEK PÅ TRANSPORTBOXEN
99x59x43 cm

Andra alternativ är den större Maxbit CounterCase

Vår storsäljare bland diskar är LaunchPack.

Läs även mer på maxibit.se

Sökbegrepp: Podiebox, eventbox, disk, demodisk, podium, mässdisk, demo-disk, ståbord, eventdisk