Broschyrställ

Maxibit Brochure Stand

Maxibit-Eagle -enkelt och effektivt broschyrställ. Eagle är det ultimata broschyrstället för att visa ditt marknadsföringsmaterial. Det är lätt att använda och fälls ut på bara några sekunder. Det är försett med plastfickor som gör det möjligt att transportera broschyrer med själva stativet. Eagle är tillgänglig i ljusgrått. Det är perfekt för:

  •      Små mobila events
  •      Mässor och arbetsmarknadsdagar
  •      Presskonferenser och medieevenemang
  •      Köpcentrum och flygplatser

Beskrivning

Vad är det här för broshyrställ?

Eagle är ett broschyrställ som är perfekt för visning av A4 broschyrer. Den har fyra plexiglasfickor som rymmer ett stort antal broschyrer vardera. Den finns i ljusgrått. Det är lätt att fälla ihop, tar bara några sekunder, med broschyrer lagras inuti. Eagles kommer i en påse för transport till och från ditt evenemang. Eagle väger endast 4,2 kg.

Var man använder det.

Maxibit Eagle är perfekt för evenemang där du behöver dela ut information till kunderna. Den är perfekt för små offentliga events på mindre ytor där man behöver snabb och enkel tillgång till nödvändig produkt- och tjänsteinformation. Eagle är praktiskt broschyrställ för en mässa, bostads broschyrer och produktkataloger.

Fördelar

Eagle är ett praktiskt broschyrställ som är en fröjd för ögat. Det kombinerar snyggt utseende och användbarhet och kommer att vara ett broschyrställ att du kommer att vara beroende av. Eagles plexiglasfickor är perfekt för att transportera broschyrer. Eagles låga tyngdpunkt och den avancerade designen gör att det alltid är robust och det blir ännu kraftigare ju mer du lägger i det.

 

Läs mer på maxibit.se

Komplettera med All in One Case