Här ser du samtliga produkter på vår webb.

Beachflagga för cykel
Beachflagga för cykel

Mobil reklamflagga för cykel. Snabb och enkel montering av flagga och fäste som passar sadelram med diameter 25-26,7 mm. Enkelt att byta ut flaggan om du vill ändra budskap, det går också utmärkt att beställa endast utbytesflaggor. Produkten levereras komplett med digitaltryckt flagga, mast och fäste.

Läs mer
Powerbanks
Powerbanks
Powerbanks

Hos oss hittar du alla tänkbara Powerbanks. Just nu 2600 mAh från endast 79 kr. Priset gäller vid beställning av 100 st. inkl 1-3 tryckfärger. Vi har 100-tals modeller med olika färger och strömstyrka. Kontakta oss för mer information.   … Läs mer

Läs mer
Quick Podium -självuppresande disk
Quick Podium -självuppresande disk
Quick Podium -självuppresande disk

Perfekt disk för de mindre eventen
Självuppresande mässdisk för bildvåder av textil. Ett tryck på toppen och den reser sig snabbt upp och är klar att använda. Mycket enkel att montera och transportera tack vare låg vikt och smidig väska.

Läs mer
Rollup från Maxibit
Detaljbild på Rollup
Rollups

New Zap rollup – Innovation – Kvalitet – Design

Med Zap D1, D2 och D3 har en design som förstärker ditt budskap maximalt, en helt unik kvalitet på själva system och en extremt enkel och smart funktion för byte av grafik. Zap rollup finns i tre utföranden. D1 är den mest kompakta, medan D2 och D3 är premiumvarianterna med än snyggare och smartare detaljer. D3 har t.ex. en snygg list istället för en utskjutande fot. När det är dags för din nästa kampanj, låter den unika designen dig byta bild på plats på mindre än en minut utan att varken öppna eller skruva isär systemet. Zap är perfekt för:

 •         Distribuera i stora mängder inom säljorganisationer
 •         Mindre konsumentevent och publika ytor
 •         Som kampanjbärare vid mässor och större event
 •         Arbetsmarknadsdagar, informationsdiskar etc.

Läs mer på Maxibits hemsida

Sökbegrepp: Rulldisplay, rulldisplayer, rollup, roll up, roll-up, roll-ups

Läs mer
Maxibit LaunchPack 2.0
Maxibit LaunchPack 2.0
Maxibit LaunchPack 2.0

LaunchPack 2.0: ingen annan portabel eventdisk är så här mångsidig

LaunchPack är den perfekta disken för alla tillfällen. Men det är inte allt. LaunchPack är också sin egen resväska allt-i-ett. Och till skillnad från andra portabla diskar är Launch riktigt snygg -både som transportväska och som bord. LaunchPack är flexibel med variationer såsom Soundpack, CookPack och ShowPack. LaunchPack är perfekt för:

 • Provsmakningsstationer (CookPack)
 • Konsumentevent på publika platser
 • Informations- och incheckningsdiskar
 • Produktpresentationer (ShowPack)
 • Kompletterande disk till dina fondväggar

 

En komplett portabel eventdisk för alla dina behov.

Läs mer
Maxibit LaunchPack XL
Maxibit LaunchPack XL
Maxibit LaunchPack XL

LaunchPack XL är förmodligen den största portabla eventdisken på marknaden – och den har plats för en 12 meters backdrop. LauncPack XL har generös lagringsplats för dina broschyrer etc. De översta hyllorna kan öppnas för att ta fram två extra, smart dolda, förvaringsfack för dina giveaways.

Med en försänkt stovetop det blir det en perfekt varuprovsstation. Lägg till vårt 2.1 ljudsystem och du har en komplett bar! Den är perfekt för evenemang, presentationer, produktdemonstrationer och mat- och dryckprover. Allt får plats i två transportväskor på hjul. Även den stora övre hyllan passar och transporteras väl skyddad. Maxibit LaunchPack XL är patenterad. Inga verktyg behövs!

Läs mer
Maxibit Stage Impact
Maxibit Stage Impact
Maxibit Stage Impact

Imponerande stora tyglösningar

Stage Impact är i grunden samma system som Stage Modular med den enda skillnaden att det är färdigpaketerat i ett antal färdiga paketlösningar. Allt för att göra det enklast möjligt för dig. Ska du på ett event där du behöver en fondvägg på 7 meter och en hängande elips ovanför så behöver du inte fundera över vilka delar du ska beställa – allt är paketerat och klart. Med Stage Impact är det ingen konst att göra stora event stressfria så att du kan lägga din energi på dina kunder.

 • Flexibla lösningar – kundunikt utseende
 • Tyg är framtiden. Ta del av den senaste tekniken redan idag
 • Perfekt för alla publika event, kongresser, företagsevent och mässor som mässvägg
 • Kompakt att transportera även för de allra största presentationsytorna.
Läs mer
Maxibit Stage Modular
Maxibit Stage Modular
Maxibit Stage Modular

Stora skräddarsydda mässväggar

Stage Modular är den perfekta lösningen för att bygga stora anpassade marknadsföringsytor som t.e.x. mässväggar. Stage Modular består av ett urval moduler delar som gör att du snabbt kan sätta ihop en Stage-monter i valfritt antal former, storlekar och kurvor. Stage Modular kan skräddarsys i höjd, bredd och olika krökningar och kan även användas för olika hängande lösningar eller för att bygga valv m.m. Stage Modular är perfekt för:

 • När du behöver en kundanpassad lösning utöver det vanliga
 • Oregelbundna ytor
 • Stora golvytor, så som scener, kongresshallar, gallerior m.m.
 • Mässor och arbetsmarknadsdagar -mässvägg.

Läs mer
Maxibit Stage Ellipse
Maxibit Stage Ellipse
Maxibit Stage Ellipse

Är en rektangulär form det bästa valet om du vill sticka ut från mängden? Kanske en kreativt anpassad form skulle spegla ditt varumärke bättre. Med Stage Ellipse du kan få det där anpassade iögonfallande intrycket med enkelheten hos en vanlig portabel stor bannerstand eller liten backdrop. Storleken motsvarar en pop-up eller tre rollups och är perfekt för alla mindre event. Den kompletta enheten, inklusive grafik transporteras i en praktisk axelväska. Stage är patenterad. Inga verktyg behövs.

Läs mer
Maxibit Stage Tension
Maxibit Stage Tension
Maxibit Stage Tension

Varför begränsa sig till 2D-marknadsföring? Stage Tension bildar en vacker form för ditt budskap. Den är fristående, dubbelsidig och markerar början på en era av icke-rektangulära portabla 3D-former. Använd en enda enhet vid eventet på flygplatsen eller vid ett köpcentrum. Eller kombinera flera enheter för att bilda helt nya bakgrundsformer till din monter.

Både den konkava och den konvexa sidan kan användas som en “framsida”, beroende på omgivningen. Stage Tension ger en fräsch, lekfull och kreativ känsla för ditt varumärke. Och stor som den är får den fortfarande plats i en praktiskt transportväska, inklusive grafik! Stage är patenterad. Inga verktyg behövs.

Läs mer
Maxibit Stage table
Maxibit Stage table

Light to carry and easy to set up

The Stage Table is a modern version of a bar height cafe table that is collapsible, light to carry and easy to set up. The table is a perfect meeting point at any event. Use a single table or in a group, together with a backdrop wall or on its own.
Why choose Stage Table:

 • Intuitive and easy to set up
 • Large base for maximum stability
 • Completely collapsible and portable
 • Delivered in two nylon carry bags
Läs mer
Maxibit Scene Modular
Maxibit Scene Modular
Maxibit Scene Modular

För unika tygformer

Scene Modular är ett urval av Scenedelar som tillsammans gör att du kan skräddarsy din Maxibit Scene. I sortimentet ingår en variation av vertikala och horisontella profiler, hållare, hängare och olika fötter.

 • Perfekt för alla små publika event, intervjuväggar och arbetsmarknadsdagar
 • Häng från taket
 • Skapa fondväggar, mässväggar, sarger eller bannerstands
 • Anpassa efter dina unika behov
Läs mer
Maxibit Scene Ultra Light
Maxibit Scene Ultra Light
Maxibit Scene Ultra Light

Världens mest kompakta mässvägg

Scene Ultra Light är förmodligen världens första och enda mässvägg, eller fondvägg, på 3 x 2,25 m som ryms i en handväska. Den är lika enkel att använda som den är lätt att ta med. Och skulle den konkava formen inte passa ditt event så kan du snabbt och enkelt ändra den till konvex. Eller varför inte S-formad. Forma den som du vill – utan att byta bilden! Scene UltraLight andvänder den senaste tygtekniken som gör att bilden kan sträckas ut med perfekt resultat. Den unika hårdväskan klarar hårda tag och kan tas med på flyget. Finns även som rak. Och dubbelsidig.

Läs mer
Maxibit Solo bannerstand
Maxibit Solo bannerstand
Maxibit Solo bannerstand

Lätt och mobil bannerstand

När det kommer till bannerstand erbjuder Solo de ultimata lösningarna. De är lätta och flexibla, kan kopplas ihop med varandra och är den fulländade bäraren för ditt kampanjbudskap. Solo är också utmärkt när du behöver distribuera kampanjer till ett större antal säljare eller enheter eftersom tygbilden är enkel att byta ut och billig att distribuera. Perfekt när du behöver små och mobila displayer. Solo är perfekt för:

  • Stora säljteam som behöver lätta bannerstands i större mängder
  • Små konsumentevent eller publika kampanjer
  • Som budskapsbärare för dina kampanjer på mässor
  • Dubbel- eller enkelsidiga informationsskyltar vid olika möten
Läs mer
Maxibit Network popup
Maxibit Network popup
Maxibit Network popup

Mångsidig popup helt i lättmetall

Network är unik i det att den är gjord helt i lättmetall. Det är modulärt och flexibelt och kan anpassas för att passa dina behov. Network är perfekt för:

 • Företagsevent
 • Presskonferenser och sportevent
 • Montrar och gallerior
 • Mässor och arbetsmarknadsdagar
Läs mer
Maxibit Max
Maxibit Max
Maxibit Max

Max – supersnabb och enkel uppsättning

Max är en kompakt och mångsidig pop-up som går snabbt att sätta upp var som helst. Systemet finns i raka, svängda samt dubbel- och enkelsidiga konfigurationer för att möta dina behov. Max är perfekt för:

 • Små, snabba event
 • Presskonferenser och sportevent
 • Mässor och arbetsmarknadsdagar
Läs mer
Maxibit iPad Stand
Maxibit iPad Stand
Maxibit iPad Stand

Lätt låsbart ställ för din iPad

IPad Stand är ett mångsidigt och funktionellt stativ som kan användas med iPad 2, iPad 3 och iPhone 4 i alla miljöer. Vinkeln kan justeras och din iPad kan
visas i både liggande och stående läge. Det robusta stativets fot säkerställer total stabilitet.
Varför välja iPad Stand?

 •      Snabb att installera och lätt att bära.
 •      Fungerar i alla inomhusmiljöer.
 •      Roterar 360 ° för stående eller liggande format
 •      Låsbar hållare för att säkra din iPad läsplatta.

 

Läs mer
Maxibit MaxiLight & I-Lite
Maxibit MaxiLight & I-Lite
Maxibit MaxiLight & I-Lite
LED spotlights med ca 50 000 timmars brinntid och låg energiförbrukning.
Läs mer
Maxibit Brochure Stand -broschyrställ
Maxibit Brochure Stand -broschyrställ
Maxibit Brochure Stand -broschyrställ
Maxibit-Eagle -enkelt och effektivt broschyrställ. Eagle är det ultimata broschyrstället för att visa ditt marknadsföringsmaterial. Det är lätt att använda och fälls ut på bara några sekunder. Det är försett med plastfickor som gör det möjligt att transportera broschyrer med själva stativet. Eagle är tillgängligt i två färger, svart och ljusgrå. Det är perfekt för:

 •      Små mobila events
 •      Mässor och arbetsmarknadsdagar
 •      Presskonferenser och medieevenemang
 •      Köpcentrum och flygplatser
Läs mer
Maxibit All in One Case
Maxibit All in One Case
Maxibit All in One Case

All-in-One

All-in-One Case är en tålig transportlåda som lätt kan förvandlas till en disk med trälock och grafisk display på utsidan. Använd All-In-One-Case för små utrymmen eller en dubbel All-in-One för större yta vid behov.

 • Grafisk display för att visa din logotyp.
 • Trälaminerat svart lock.
 • Inbyggda hjul och bärhandtag för enkel hantering.
 • Perfekt för mässor och arbetsmarknadsdagar.

 

Läs mer
Maxibit Smart Hanger
Maxibit Smart Hanger
Maxibit Smart Hanger

Scene Smart Hanger är den senaste lilla uppfinningen som uppfyller dina skyltbehov. Inga verktyg behövs, den kan användas om och om igen och dina bilder byts på sekunder. Det är en smart liten design som sätter ett leende på läpparna när du inser hur smart och enkelt det är att använda.

Det känns nästan magnetiskt, eller magiskt om du så vill, men i verkligheten använder vi bara gravitationen. Ju tyngre tyg – desto hårdare grepp. Den är perfekt för alla situationer när du vill hänga en skylt och särskilt bra när skylten behöver bytas kontinuerligt. Scene Smart Hanger är mönsterskyddad. Inga verktyg behövs.

Läs mer
Beachflaggor
Maxibit Beachflaggor
Maxibit Beachflaggor

BeachFlag: flaggor för event i alla väder

Maxibit’s beachflaggor är den idealiska budskapsbäraren för utomhusevent. Beachflaggorna är enkla att sätta upp och fungerar utmärkt på olika underlag tack vare en rad olika fötter för snö, sand, gräs och hårda underlag. BeachFlag finns i tre olika storlekar, så att det alltid går att anpassa en design som passar ditt budskap och event.

  • Event både utomhus och innomhus
  • Mässor och arbetsmarknadsdagar
  • Sportevenemang
  • Gallerior och flygplatser
Läs mer
Expolinc Roll Up Classic
Expolinc Roll Up Classic
Expolinc Roll Up Classic

Roll Up Classic – prisbelönt klassiker!

Roll Up Classic har av Föreningen Svensk Forms Opinionsnämnd fått utmärkelsen “brukskonst”! Systemet är lätt att bära med sig och är snabbt klart för en presentation. Roll Up Classic finns i flera olika bredder och är tänkt för upprepad användning i olika typer av miljöer.

Läs mer
Expolinc Roll Up Compact
Expolinc Roll Up Compact
Expolinc Roll Up Compact

Roll Up Compact är en kompakt och lätthanterlig Roll Up och de rundade hörnen och sidorna gör den behaglig att handskas med.

Läs mer
Expolinc 4-screen
Expolinc 4-screen
Expolinc 4-screen

Stort fokus på budskapet!

4 Screen är ett kostnadseffektivt sätt att få upp ditt budskap i stor skala. Perfekt för events och större kampanjer där allt från pris till tiden det tar att få upp budskapet är viktigt.

 

 

Läs mer
Expolinc Case & Counter
Expolinc Case & Counter
Expolinc Case & Counter

– Från box till disk på minuten!

Expolinc Case & Counter är en rymlig transportbox som på minuten konverteras till en snygg och stabil disk. De mjuka, rundade hörnen på toppskivan skapar en inbjudande mötesplats samtidigt som du kan exponera ditt budskap på omslagspanelen. Boxens raka sidor gör att den kan packas ända ut i hörnen samtidigt som den är lätt att stuva undan och frakta. Case & Counter finns som färdiga Pop Up-paket men kan med fördel även användas för transport av andra portabla displaysystem.

Fördjupad produktinformation

Läs mer
Expolinc Soft Image disk
Expolinc Soft Image disk
Expolinc Soft Image disk

Elegant och stabil!

Soft Image Disk är elegant och stabil att samlas kring. Använd självständigt eller med fördel tillsammans med Soft Image för att skapa en enhetlig miljö.

Läs mer
Expolinc Soft Image
Expolinc Soft Image
Expolinc Soft Image

Packat och klart!

Med Soft Image får du en flera meter stor mässvägg som du enkelt fäller upp på bara några sekunder. Tygbilden förvaras och transporteras färdigmonterad och systemets låga totalvikt gör det enkelt att flytta.

Läs mer
Expolinc Pop Up Tower
Expolinc Pop Up Tower
Expolinc Pop Up Tower

Skapa din egen reklampelare!

Pop Up Magnetic Tower är en portabel och flexibel budskapspelare för exempelvis en reception eller som ett komplement i en monter. Ett effektivt sätt att skapa uppmärksamhet och intresse på en liten golvyta.

 

Fördjupad produktinformation

Läs mer
Expolinc Pop Up Magnetic
Expolinc Pop Up Magnetic
Expolinc Pop Up Magnetic

Svängd eller Rak bildvägg!

Pop Up Magnetic är i dag en standard för stora bildväggar vid events och presentationer. Få lösa delar i kombination med en lätt och stabil konstruktion hjälper dig att skapa stor uppmärksamhet med obrutna fondväggar. Väljer du att komplettera systemet med en Screen Holder, kan du dessutom visa rörliga bilder vilket stärker det tryckta budskapet.

Fördjupad information hittar du här

Läs mer
Expolinc Brochure Stand
Expolinc Brochure Stand
Expolinc Brochure Stand

Ett perfekt sätt att exponera och transportera broschyrer!

 

Läs mer
Expolinc Spotlight
Expolinc Spotlight

Lågvoltsspotlight som fördelar ljuset jämnt över hela bilden.

Läs mer
Spennare Round Up S10
Spennare Round Up S10
Spennare Round Up S10

360 grader exponering.

Läs mer
Spennare Roll Up S10
Spennare Roll Up S10
Spennare Roll Up S10

En Roll Up som låter budskapet tala för sig själv.

Läs mer
Spennare Roll Up S20
Spennare Roll Up S20
Spennare Roll Up S20

En unik stabil och slim design, välj mellan fyra olika färger på sidolocken.

Läs mer
Expand Quickscreen 3
Expand Quickscreen 3
Expand Quickscreen 3

Roll up med unik design. Expands mest populära roll up.

Matcha roll-upen med ditt budskap – den finns i sju olika färger. Denna roll-up har en attraktiv och unik design som ger en extra dimension av exklusivitet.  När ditt budskap behöver bytas ut, ersätter du det enkelt med ett nytt.

Quickscreen 3 är marknadens smartaste ihopfällbara rullgardinssystem. Extra kraft har lagts på design , du kan välja mellan flera olika färgalternativ och bildvåderna är utbytbara. Att det bara tar 30 sekunder är sätta upp stället gör inte saken sämre.
Detta marknadsföringshjälpmedel är ett idealiskt redskap för att marknadsföra era produkter och tjänster, var er målgrupp än befinner sig.

Läs mer
Expand Flagstand 1
Expand Flagstand 1
Expand Flagstand 1

Stabil och bärbar flagga för utomhusbruk

Expand FlagStand 1 är en lättviktig, bärbar flagga som passar perfekt till alla utomhusevent och kampanjer. Den är mycket stabil även i stark vind och har noga utvalda material för att klara långvarigt utomhusbruk.

 • X-formad fot eller jordspett
 • Finns i 2, 3 och 4 meters höjd
 • Levereras i väska för enkel transport
Läs mer
Expand Flagstand XL
Expand Flagstand XL
Expand Flagstand XL

Extra hög och robust flaggställning för utomhusbruk

Expand FlagStand XL är en stabil och bärbar flaggställning utrustad med flaggstång med teleskopfunktion, vilket gör det möjligt att variera höjden upp till 5,5 meter. Den enkla konstruktionen med mycket få lösa delar förenklar transport och gör att produkten går snabbt att montera och sätta upp. Expand FlagStand XL finns i två utföranden; fot med vattensäckar och fot med viktplattor.

 • Mycket få lösa delar – ryms i ett kolli
 • Mycket snabb att montera och sätta upp
 • Fot med vattensäckar för enkel transport eller fot med viktplattor som snabbt skjuts på plats
 • Flaggstång med teleskopfunktion som når upp till 5,5 m höjd
 • Noga utvalda material för att klara långvarigt utomhusbruk
Läs mer
Vepor
vepor
Vepor / Fasadbilder vepa

Inom- och utomhusvepor.
Vepor används i många olika sammanhang och är ofta en viktig del i en marknadsföringskampanj. Vepan är en produkt som starkt etablerat sig som en av våra specialiteter i produktionen. Använd fasaden för dina reklambudskap med fasadbilder. Vi har egen tillverkning och kan snabbt leverera stora upplagor.

Vepor för dekor.
Dölj en tråkig vägg med en vepa som fästs snabbt och enkelt med kardborre. Tygväggar är något som är mer praktiskt och smartare än tapeter och färg i många fall.

 

Kontakta oss idag för en diskussion!

Läs mer
Banderoller
Banderoll vid ÅF Offshore Race
Banderoller

En banderoll har en fantastisk impact och kan användas för att dölja och framhäva något i miljön runt ditt event. Med dagens teknik kan du få en väldigt hög tryckkvalitet med verklighetstrogna färger.

Läs mer
Banderollställ
Banderollställ

Perfekt vid event och tävlingar etc. Den enkla konstruktionen gör det väldigt lätt att montera systemet på plats samt byta bildvåd.

Läs mer
Mattor med tryck
Mattor med tryck
Mattor med tryck

Mattor med tryck höjer intrycket avsevärt i din monter eller på ditt event. Eller varför inte lägga en matta med er logotype i receptionen? Vi trycker direkt på slitstarka material som håller färg och form.

Läs mer
Butikspelare
Butikspelare
Butikspelare

Pelare i kartong som är det perfekta kampanjhjälpmedlet i butik. Lätta att distribuera då de levereras hopvikta.

Läs mer
Butiksdisplay
Butiksdisplay
Butiksdisplay

Stabilitet och Utbytbarhet

2stand är ett strategiskt kommunikationsverktyg för dina kampanjer i butik.

 • Levereras i en plan förpackning som väger runt 3 kilo.
 • Består av tre delar bara och tar mindre än en minut att sätta upp.
 • Den laminerade träfoten ger en rejäl stabilitet till displayen och det gör att man kan placera den var man vill in i butiken.
 • När man har nya kampanjer, man behöver bara byta hylsa till en ny med det nya budskapet.

2stand har ett internationellt patent.

Läs mer
Re-board
Re-board
Re-board

Re-board är ett nytt organiskt material som ger dig oändliga möjligheter att skapa kreativa lösningar för t.ex. butiksmaterial och mässmontrar. Vi på Screenbolaget har kunskapen att hjälpa dig med att skära ut och montera Re-board.

För inspiration, besök designdatabasen genom länken nedanför:

Designdatabas

Läs mer
Trottoarpratare
Trottoarpratare
Trottoarpratare

Trottoarpratare (A-skylt) för exponering av affischer och andra budskap. Perfekt kampanjprodukt som placeras utanför butiken. Vissa trottoarpratare har en toppskylt för exponering av logotyp eller annan text. Trottoarpratare finns i storleken 70*100 eller 50*70 och i olika färger. A-ställ och gatupratare är andra namn för denna utmärkta och klassiska reklamprodukt. Kärt barn har många namn.

Läs mer
Fasadflaggor
Fasadflaggor
Fasadflaggor

Det första kunden ser! För butiker och kiosker är fasadflaggan den bästa dörröppnaren för dina säljkampanjer.

Läs mer
Flaggor
Flaggor
Flaggor

Vi kan leverera alla typer av flaggor. Nationsflaggor, eventflaggor, företagsflaggor m.m. Vi kan även leverera bordsstandrar och flaggspel.

Läs mer
Flaggspel
Flaggspel

Flaggspel är en bra produkt i butiksmiljö. Den är väl synlig, det är lätt att få fram flera olika budskap, det är lätt att sätta upp och anpassa i format till den faktiska butiken. Format på flaggor och längd på flaggspelet kan varieras i det närmast oändligt. Naturligtvis går det att anpassa formen efter specifika produkter du vill göra synliga.

Läs mer
Ljuslådebilder
Ljuslådebilder
Ljuslådebilder

Låt kyldiskar, bensinstationen eller snabbmatsrestaurangen lysa upp med ljuslådebilder av högsta kvalitet. Vårt stora format, gör att vi kan producera ljuslådebilder till de flesta ljuslådor som används i handeln idag. Tekniken vi använder lämpar sig mycket väl för stora upplagor.

En ljuslåda finns i många format och modeller. Kontakta våra säljare för mer information.

Läs mer
Skylt på IKEA-parkering
Skylt vid port
Skyltar

Vi tillverkar alla typer av skyltar för alla tänkbara ändamål. Plexi, plåt, plast, figurskurna logotyper etc. Vi jobbar med alla varianter utom neonskyltar. Vi skräddarsyr efter dina behov och vi har hög kapacitet. Med en skylt från Screenbolaget får du en kvalitetsprodukt som håller i många år.

Läs mer
Smart skyltställ
Smart skyltställ

Höj- och sänkbart ställ som passar för skyltar som är 35×50 –  70×100 cm. Enkel eller dubbelsidig, fästes med kardborre. Skylt tillkommer.

Läs mer
Dekaler tryckta av Screenbolaget och Realtryck
Dekaler -klistermärken
Dekaler -klistermärken

Självhäftande budskapsbärare! Användningsområde kan vara som give away, applicerat på fordon och förpackningar eller som samlingsobjekt. Screenbolaget erbjuder idag både offset-, och screentryckta dekaler och klistermärken beroende på upplaga och motiv.

 

Kontakta oss idag för en disskussion!

Läs mer
Golvdekor
Golvdekor
Golvdekor

Som komplement till övrig butiksreklam är golvdekor oslagbar. I bruset av all information står sig golvet som en relativt ostörd reklamplats.

Golvdekoren är av kampanjkaraktär och står sig i upp till 6 månader. Dekoren passar utmärkt i miljöer som tågstationer, butiker, flygplatser m. fl.

Produktionsteknik
Din golvdekor produceras genom digitalprintning, screentryck eller offsettryck. Anpassat efter användningsområde och livslängd.

Läs mer
Fönsterdekor
Fönsterdekor
Fönsterdekor

Screenbolaget erbjuder totala lösningar för fönsterdekor. Från vanlig folieskuren text till digitaltryckt window graphic (se-igenom-folie). Våra proffsiga montörer ser till att det sitter ordentligt utan bubblor och veck.

Läs mer
Bildekor på Astra
Bildekor
Bildekor

Bildekor, permanent eller för temporära kampanjer. Idag har det blivit mer en regel att dekorera företagets fordon. En effektivare reklamplats är svår att hitta. Vi utför foliering och helfoliering på alla typer av fordon. Vi har gjort bildekor sedan 80-talet och våra noggranna dekoratörer ser till att överträffa dina förväntningar.

Screenbolaget har förtroendet att dekorera Taxi Kurirs samtliga bilar i Stockholm.

 

Druck

Läs mer
Lastbilsdekor
Lastbilsdekor
Lastbilsdekor

Enkel loggning eller total stripning av dina lastbilar och bussar! Här pratar vi om kostnadseffektiv marknadsföring med det mest mobila och rörliga mediet av dem alla.

Vi producerar och monterar efter dina önskemål.

 

3M Certifikat

Läs mer
Båtdekor
Båtdekor
Båtdekor

Screenbolaget har lång erfarenhet från segel och skrovdekor. Bland annat har vi levererat kompletta lösningar till HIQ Sailing Team tre år i rad och till Eurocard Gotland Runt 2005-2010. Idag jobbar vi med ÅF Offshore Race som Gotland Runt heter sedan 2011.

Kontakta våra säljare så diskuterar vi dina idéer.

 

3M Certifikat

Läs mer
Asfaltsfolie
Asfaltsfolie
Asfaltsfolie

Upptäck möjligheterna med asfaltsfolie. Denna dekal är extremt väder- och slitagetålig och lämpar sig för större dekorationer av t.ex. trottoarer och gångvägar. Andra användningsområden är i trappor, butiker, mässhallar etc. Det finns i stort sett inga begränsningar på vad man kan göra vad gäller motiv, färger och form.

På Guldbollengalan hösten 2007 rullade vi ut över 100 m folie utanför Globen för Aftonbladets räkning. Denna fungerade som en jättelik röd matta och blev mycket uppmärksammad.

Uppmärksamhetsvärdet på denna produkt är mycket högt och är något för dig som vill göra något extra vid events.

Läs mer
Printade tapetvåder
Printade tapetvåder
Printade tapetvåder

Här sätter bara fantasin gränser. Materialet ger ett utmärkt resultat och sätts upp som vanliga tapeter.
Bilderna på visar tapetvåder som vi satte upp på Solvalla.

Läs mer
Affischer
Affischer
Affischer

Vi gör alla typer av affischer i offset på plast eller papper.

En väl beprövad produkt som med rätt efterbehandling skapar precisa effekter. Vi producerar blanka, matta, reflexfria, vattenavvisande eller med de egenskaper du önskar.

Vilka är dina behov?

Valaffischer, konsertaffischer, utomhus eller inomhus oavsett användningsområde. Då fungerar ofta en helt vanlig affisch eller poster bra. Vill du höja hållbarheten kan vi trycka den på plast eller kartong. Önskar du en känsla av högre kvalité är kanske UV-lack, helt eller partiellt lösningen för dig.

Läs mer
Presentreklam/Giveaways
Presentreklam/Giveaways
Presentreklam/Giveaways

I vår produktdatabas med presentreklam och giveaways hittar du det mesta du kan tänka dig och lite till. Men om du ändå inte hittar just det där du är ute efter är det bara att kontakta någon av våra duktiga säljare så hjälper dom dig. Kom ihåg att det du ser här bara är “toppen på isberget”, vi lovar att ni hittar allt inom presentreklam och giveaways.

Läs mer
Profilkläder
Profilkläder
Profilkläder

Screenbolaget är en av Sveriges ledande leverantörer av profilkläder. Vi har mer än 30-års erfarenhet av profilkläder med screen och transfertryck samt brodyr.

Vi har ett stort och brett sortiment från de största leverantörerna. Vi trycker snabbt och vi har en enorm kapacitet om så behövs.

Produktdatabas
Köp produkt
Pikétröjor med tryck
Pikétröjor med tryck
Pikétröjor med tryck

I vår databas hittar du alla tänkbara modeller, storlekar, färger och varianter av pikétröjor. Varumärken du hittar där är: New Wave, Harvest, Hefa, D.A.D, Clique, Grizzly, MacOne, Texas Bull, Jingham och Printer.

Fler leverantörer med produktdatabaser:

Sandryds -South West
ID Identity -T-TIME, PRO wear, GAME, SILENZIO, YES, NASSAU och PATROL.
PF Concept -Slazenger, Erie, Striker, Akron m.fl.
New Jersey -Gildan, Bella Canvas, Fruit of The Loom, James + Nicholson, SOL’s, Gamegear, Tee Jays m.fl.

 

Läs mer
Jackor med tryck
Jackor med tryck
Jackor med tryck

Snygga jackor med brodyr eller tryck för alla tillfällen.

Vår produktdatabas

PF-Concept

Matterhorn

Nimbus

Textile4U

Läs mer
Funktionskläder
Funktionskläder

I vår stora databas hittar du funktionskläder i alla tänkbara storlekar, färger och varianter. Där hittar du kända varumärken som t.ex.: Craft, Cutter & Buck (golfkläder), Umbro.

Fler leverantörer:
Sandryds
ID
Pf-Concept
New Jersey

Craft, 8848 Altitude, Gilda, Grizzly, Slazenger, Cutter & Buck m.fl.

Läs mer
Arbetskläder
Arbetskläder
Arbetskläder

Snygga och funktionella arbetskläder från de ledande varumärkena. Snickarbyxor, skyddsskor, arbetshandskar, rockar, skjortor, arbetsbyxor, jackor, reflexkläder m.m.

Länkar till produktdatabaser:

Texstar

Jobman

Pro Job

Blåkläder

Snickers Workwear

Läs mer
Nyckelband
Nyckelband
Nyckelband

Vi på Screenbolaget har gjort hundratusentals nyckelband (Logoband) till några av Sveriges mest kända företag genom åren. -Låt oss fylla på ert lager nästa gång.

Vi kan pressa priserna på nyckelband rejält genom att vi köper direkt från fabrikerna i Asien. Men är det riktigt bråttom kan vi naturligtvis lägga produktionen i Sverige.

Läs mer
USB-minne
USB-minnen
USB-minnen

Välj Screenbolaget när det gäller USB-minnen med tryck! Pris inklusive tryck i 3-färger eller lasergravyr samt startkostnader. Här hittar du marknadens bästa priser.

För att se våra populäraste USB-minnen, klicka här.

Se vår produktlista som pdf här

 

 

Läs mer
Pennor med tryck
Pennor med tryck

Pennor med tryck är en av de mest klassiska profilprodukterna. Det är också en av de mest användbara. Alla har nytta av en reklampenna. Det är också en av de produkter som är lättast att få ut bland folk. Vi på Screenbolaget har kontakter med de allra flesta leverantörerna av pennor, något som ger dig som kund en enorm valfrihet. Reklampennor är dessutom en billig vardagspresent som effektivt sprider ert namn.

Den vanligaste tryckmetoden på reklampennor är screentryck, något som vi på Screenbolaget har lång erfarenhet av.

Leverantörer:

The Gift Collection
Bic
Prodir
Ingli
Stilo

Läs mer
Elektronik
Elektronik
Elektronik

Elektronik och mobiltillbehör. Laddare, högtalare, mobilskal, hörlurar etc.

Länkar till produktdatabaser:
d-vice
CTWO
Pf-Concept

Läs mer
Reklamgodis med tryck
Godis
Godis

Reklamgodis för mässor, event och vid receptionen. Vi har alla stora leverantörer och vi har hårda karameller, mjuka karameller och choklad i alla tänkbara varianter.

Bregmos

Läs mer
Kassar och påsar
Kassar och påsar

Påsar och kassar i olika storlekar och utföranden. Allt från lyxiga boutique-kassar med högglansig lack till enkla plastpåsar med företagets logotyp. Du hittar det hos oss!

Läs mer
Gåvor
Gåvor
Gåvor

Gåvor och företagspresenter från välkända och starka varumärken.

Sagaform D&J Kosta Boda Orrefors

Merx Magasin
Läs mer
Gåvokort
Gåvokort

Joyful Giftcard erbjuder alltid minst 50 produkter att välja mellan i varje prisklass. En av Joyful Giftcards många styrkor är den bredd av starka internationella varumärken som utgör basen i vårt produktutbud. Med ett unikt samarbete med Stadsmissionen förstärker vi utbudet ytterligare och resultatet blir ett fantastiskt gåvokort som gör mottagaren glad och nöjd, år efter år. Vår skickliga kundtjänst borgar för trygg och säker leverans och finns också tillhands för att hjälpa alla kortmottagare med eventuella frågor och problem.

Andra gåvokort:

Julklappskortet

 

 

Läs mer
Matgåvor
Matgåvor
Matgåvor

Smaskiga matgåvor av högsta kvalitet. Visa din uppskattning till kunder och anställda med delikatesser, alltid lika uppskattat.

Karins matgåvor
Läs mer
Paraply
Paraplyer med tryck
Paraplyer med tryck

Paraplyer med tryck, massor med modeller hittar du genom att klicka på länkarna nedan.

Produktdatabas PF-Concept

Läs mer
Ballonger
Ballonger

Vi levererar reklamballonger med tryck för events.

Länk till våra ballongmodeller

Läs mer