Som New Wave Profile Partner hjälper vi dig, vars affär drivs av att människor möts. Med hjälp av genomtänkt och smart profilmarknadsföring ser vi till att du kan vara ditt varumärke överallt och hela tiden, och inte minst när det gäller som mest. Stark profilering ger det där extra självförtroendet som syns direkt i dina ögon. Det ger dig och dina medarbetare samhörighet med ert varumärke, oavsett om mötet är på hemma- eller bortaplan. Det ger er också ett försprång gentemot konkurrenterna. Vi hjälper dig att bli ditt varumärke före, under och efter mötena.

Inför mötet

Förberedelserna inför ett möte påminner om de du har inför en stor fest eller ett bröllop. Med rätt klädsel, inövat tal och en gåva på rätt nivå, blir det roligare att gå. På jobbet kan det vara alltifrån att du har unika manschettknappar eller att du och dina kollegor bär likadan piké. Är presentationen väl förberedd och mötestillbehören som du lämnar efter dig förpackad på ett stilsäkert sätt, kan du agera med säkerhet.

before

Under mötet

Tänk om dina anställda klädde sig i era färger och hade ert varumärke kalibrerat i ryggmärgen, så att det syntes i blicken. Om de levde ert varumärke överallt och hela tiden. Oavsett om mötet är på hemma- eller bortaplan ser vi till att ni blir ett med varumärket. Med vår arbetsmodell: – Full Service Concept, tar vi fram unika designlösningar och hittar ditt företags viktigaste exponeringsytor.

fruit

Efter mötet

I dessa tider, när era kunder är mer uppvaktade än någonsin, är det viktigt att de kommer ihåg er även när ni inte ringer eller besöker dem. Med gåvor och mötesrelaterade produkter som du kan lämna efter dig, ser vi till att du blir ihågkommen. Allt designat och anpassat efter ert företags varumärke